Jordi Trepat i Laura Gómez, guanyadors de la Xa Volta a l'Estany

11/11/2018

Prop de 700 atletes han participat a la prova

Prop de 700 atletes han participat aquest diumenge a la Xa edició de la Volta a l’Estany. La cita, organitzada pel Club Atlètic Ivars i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, ha aconseguit exhaurir totes les inscripcions en el seu desè aniversari, que ha comptat amb una cursa de 5km, una de 10km i una de 7km en cadira de rodes.

L’aparcament de l’Estany ha estat el punt de sortida de la cursa de 5km, mentre que la de 10 i la de 7km han sortit simultàniament des del passeig Felip Rodés. Les curses han transcorregut, tal i com el nom de la prova indica, per l’Estany d’Ivars i Vila-sana i han finalitzat al centre del municipi.

En la cursa de 10km, el guanyador en la categoria masculina ha estat  Jordi Trepat, dels Xafatolls, amb una crono de 33’40”. El segon i tercer lloc del podi han estat per Antoni Carulla, de Runner’s Balaguer, i pel Nil Bacardit, de AE Matxacuca, amb uns temps de 34’34” i 35’22”, respectivament.

Pel que fa la categoria femenina, l’ivarsenca Laura Gómez ha fet el millor temps amb 37’27”, seguida de Mireia Sosa, dels Xafatolls, amb 37’57”. El podi l’ha completat Gemma Bonjorn de Track amb 42’54”.

En la cursa de 5km, Sergi Nunes de Runner’s Balaguer s’ha imposat en la categoria masculina amb una crono de 18’12”. L’han seguit Sergi Bernaus d’Esports Truga i Sergi Martínez de l’Avinent Manresa. I en la categoria femenina, la victòria ha estat per Maria Bertran d’Esports Truga amb un temps de 22’41” mentre que Antònia Argilés del Clos Pons i Laura Pallejà del CE Aritjol han obtingut el segon i tercer lloc, respectivament.

La Volta a l’Estany ha rebut la col·laboració d’un centenar de voluntaris del municipi. A més, en motiu del desè aniversari s’ha obsequiat a tots els participants amb un paravent personalitzat.

 

Anna Berga