Josep Maria Castelló, de Mollerussa, queda vuitè a l'Ironman de Barcelona

08/10/2019

Ho ha fet en la categoria de 40 a 44 anys | També hi van participar fins a sis triatletes dels Xafatolls

El triatleta de l'equip Prosan, Josep Maria Castelló, va quedar vuitè en la categoria de 40 a 44 anys a l'Ironman de Barcelona, amb sortida i arribada a la localitat de Calella. Castelló va ser el 88è triatleta en arribar a la línia de meta amb un temps de 9 hores, 2 minuts i 12 segons. L'alemany Florian Angert va ser el vencedor de la prova amb un registre de 7 hores, 45 minuts i 5 segons. En total hi van participar al voltant dels 3.800 esportistes. L'Ironman consisteix en nedar 3,8 quilòmetres, fer-ne 180 amb bicicleta i córrer una marató (42,2km). El trialeta de Mollerussa ho va fer amb aquests temps:

Natació: 53'04''

Bicicleta: 4h 44' 48''

Córrer: 3h 19' 18''

TOTAL-> 9h 02' 12''

Fins a sis atletes més del club de Mollerussa Xafatolls van participar en la prova. En concret, van ser:

Mitja Marató de Mollerussa, el 20 d'octubre

Precisament, el club Xafatolls organitza el diumenge 20 d'octubre la 32a edició de la Mitja Marató de Mollerussa. També hi haurà un recorregut més curt de 5 quilòmetres. A hores d'ara, entre les dues proves, hi ha al voltant de 600 corredors inscrits.