La 1a Cursa i Marxa del Pou Bo arriba als 400 inscrits i tanca inscripcions

22/03/2019

Es celebrarà aquest proper diumenge a Torregrossa

La Cursa i Marxa del Pou Bo de Torregrossa exhaureix les 400 inscripcions disponibles en la seva primera edició. La cita esportiva, que es celebrarà el proper diumenge 24 de març, sortirà a les 10h del matí des de Lo Graner d’aquesta població del Pla d’Urgell i transcorrerà, en un 80% sobre terra i un 20% sobre esfalt, per pistes de la comarca. En total hi ha tres recorreguts: dues en modalitat de cursa de 5 i 10 kilòmetres que seran puntuables per a la Lliga Ponent i una darrera en modalitat marxa que serà de 7km.

La 1a Cursa i Marxa del Pou és una iniciativa de l’Associació del Pou Bo de Torregrossa i compta amb la col·laboració de Boira Experience i de l’Ajuntament de Torregrossa. El seu objectiu, segons els organitzadors, “és promoure la pràctica de l’esport, incentivar hàbits de vida saludables, conscienciar de la necessitat del respecte i cursa del propi cos, afavorir el coneixement i respecte de l’entorn i destacar el valor dels espais que envolten les proximitat de la cursa”.

Els participants d’aquesta primera Cursa i Marxa del Pou Bo rebran una motxilla amb obsequis solidaris: un buff de la marca BUFF, una xapa del Sr. Postu i altres obsequis a més a més dels diferents avituallaments.

Infolleida