La 32a Mitja Marató de Mollerussa comptarà amb un circuit homologat

11/10/2019

L’organització espera rebre 800 atletes i com a novetat, la prova es podrà disputar en la modalitat Ekiden per parelles.

La 32a edició de la Mitja Marató de Mollerussa, que se celebrarà el pròxim 20 d’octubre, espera atraure 800 participants, dels quals 600 s’espera que corrin els 21, 192 km i que al voltant d’uns 200 ho facin a la cursa de 5 km. Per primera vegada, la cursa ha estat homologada per la Federació Catalana de Mitja Marató.

Com a novetat d’enguany també destaca la possibilitat de poder fer la cursa per parelles en la modalitat Ekiden. Per la seva banda, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha demanat la comprensió de la ciutadania i ha indicat que des de l’Ajuntament es distribuiran bans informatius amb el recorregut i l’afectació viària.

La sortida de la cursa està prevista a les 10.00 hores des de la plaça de l’Esport i l’arribada serà al parc municipal. Com en les anteriors edicions la prova esportiva comptarà amb servei de llebres per marcar el ritme i la recollida solidària de sabatilles esportives.

Mariona Rebull i Martí