La 35a Curs de l’Indiot espera 800 participants i, com a novetat, es podrà fer per relleus

18/12/2017

Com cada any als tres primers classificats de la cursa oberta se’ls obsequiarà amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric

La 35a edició de la cursa de l’Indiot de Mollerussa, que tindrà lloc el proper 26 de desembre, espera comptar amb 800 corredors, entre la cursa oberta i les curses infantils. Pel que fa la cursa oberta de 8 quilòmetres, manté el mateix recorregut urbà que en les darreres edicions de dues voltes de 4 quilòmetres cadascuna i espera arribar als 500 inscrits. La novetat d’enguany és la possibilitat de fer la cursa sota la modalitat Ekiden.

Aquesta proposta ha estat molt ben rebuda i ja s’han esgotat les places disponibles que s’havien limitat a 30 parelles. La Cursa de l’Indiot tancarà, un any més, el calendari esportiu de Mollerussa enmig d’un ambient festiu i nadalenc, un bon aparador que també serveix per promocionar la ciutat.

Com cada any als tres primers classificats de la cursa oberta se’ls obsequiarà amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. Les inscripcions es poden fer online o el mateix dia de la cursa i, per segon any, qui ho vulgui podrà col·laborar amb la Campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja a través d’una aportació d’un euro per cada inscripció.

Anna Berga