La BTT agafa protagonisme al Pla

17/04/2021

Un total de 19 nens i nenes han participat aquest dissabte en la primera sortida amb BTT organitzada pel Consell Esportiu del Pla d’Urgell

El Consell Esportiu del Pla dUrgell ha organitzat aquest dissabte la primera sortida amb BTT per a nens i nenes majors de set anys. Hi han participat un total de 19 infants, que han seguit una ruta de dues hores pels camins de la Serra de Mollerussa. Dos monitors del Bike Aventura Park de Vila-sana han estat els encarregats de dur a terme lactivitat.

La intenció del Consell Esportiu és repetir aquesta sortida cada dissabte a partir de les
10 h. del matí. Els nens i nenes han de portar la seva pròpia bicicleta i han de dur roba esportiva, casc i aigua. El preu de lactivitat per a cada participant és de 15 euros mensuals. Les inscripcions shan de fer a través del web ceplaurgell.cat.

Classes de pàdel per a adults

Per una altra banda,
el Consell també ha començat aquest dissabte les sessions de pàdel per a adults a les pistes del gimnàs Espai Esport. Una desena de palistes han pres part en aquesta primera jornadade tecnificació, que ha anat a càrrec dun monitor del Consell. Els participants han començat a les 9 h. amb una hora de classe tècnica, que ha anat seguida duna altra hora i mitja de partides lliures per practicar els conceptes apresos. Aquestes sessions de pàdel requereixen cita prèviaper tal de no superar laforament màxim permès, que és de 16 persones. Els aficionats al pàdel interessatsen apuntar-se ho poden fer a través del 620 59 87 11.
RICARD GÓMEZ