La Catigat aplega de nou a 1.000 ciclistes tot i la pluja

29/04/2018

La ruta passa per tots els pobles del Pla d'Urgell així com també per alguns indrets destacats com l'Estany o el Bike-Park de Vila-sana

Vilanova de Bellpuig ha estat el punt de sortida de l’11 edició de la Catigat, la pedalada popular més important de les terres de Lleida que enguany ha tornat a assolir la xifra de 1.000 participants i que ja va penjar el cartell de complet una setmana abans de la data.

La pluja també ha fet acte de presència a la pedalada, que un any més, ha comptat amb 3 circuits de 105km, 72km i 45km i que passen per tots els pobles del Pla d’Urgell.

A més del dorsal 1001 que s'ha reservat a Carles Puigdemont, el club amfitrió de Les Guineus també ha fet un homenatge en record al Xavier Gorgues, qui fou soci fundador del club i col·laborador de la Catigat.

Per segon any consecutiu la Catigat ha passat pel circuit Bike Park de Vila-sana així com per altres llocs singulars de la comarca com la Serra de Mollerussa, el tossal de l’infern a Miralcamp o l’Estany d’Ivars i Vila-sana. De fet, i continuant amb la proposta iniciada l’any passat, aquesta edició destinarà un euro de cada un dels 1.000 dorsals al projecte d’introducció de la llúdriga a l’espai natural de l’estany.

També podeu veure alguns vídeos fets pels participants a la sortida i al circuit Bike-Park.

Anna Berga