La cursa de Sant Blai bat tots els rècords

27/01/2020

La 5a edició de la cursa Agro-llobera de Sant Blai ha estat marcada pels rècords. En la cursa de 10 km, Ricard Pastó i Eva Ledesma han aconseguit batre els millors temps i per primera vegada, la prova atlètica ha superat els 700 participants

31 minuts i 55 segons és el temps que ha tardat Ricard Pastó a fer els 10 km i travessar la línia de meta de la 5a edició de la cursa Agro-llobera de Sant Blai. Amb aquest crono, l’atleta del Pla d’Urgell aconsegueix batre el rècord de la cursa millorant en 53 segons la marca anterior que ostentava el mateix Ricard Pastó.

 

En la distància de 10 km i en categoria femenina, Eva Ledesma, que ha participat per primera vegada a la cursa, ha superat l’anterior rècord de la prova en més d’un minut, aconseguint un temps de 36 minuts i 56 segons.

 

No s’han acabat aquí els rècords, i és que per primera vegada s’han superat els 700 atletes que han participat en aquesta cursa que destaca pel seu poc desnivell acumulat.

En la cursa de 5 km s’han imposat Meritxell Bonet i Eudald Carreras amb un temps de 20 minuts i 30 segons i 17 minuts i 42 segons, respectivament.

Mariona Rebull i Martí