La piscina coberta de Mollerussa obrirà el dia 18 el bany lliure per als abonats

06/09/2019

La temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de  72 grups de cursets. Paral·lelament la temporada d’estiu tanca amb un descens del 4% en els usos.

La piscina coberta municipal obrirà portes el pròxim dimecres, 18 de setembre per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 72 cursets, els mateixos que l’any passat. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 16 de setembre a través de la pàgina web o bé presencialment.

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu, que ha finalitzat aquest dimecres, 11 de setembre, els usos han rondat els 70.400, una xifra un 4% inferior a la registrada durant la temporada passada. Tot i això, s’ha incrementat un 2% la venda d’abonaments i un 1% les entrades venudes.

La valoració global dels usuaris ha estat del 3,96 sobre 5. Una xifra superior al 3,7 de l’any anterior. Els aspectes millor considerats pels més de 333 usuaris que han respost l’enquesta han estat els monitors dels cursets (4,4) i el personal de taquilla (4,4), mentre que el pitjor valorat ha estat la neteja dels vestuaris (2,99) i la neteja de la piscina (3,5).

Infolleida