La xilena Cata Flores seguirà al Vila-sana

30/05/2019

L'equip va tancar dissabte la temporada a la sisena plaça.

La xilena Cata Flores continuarà una temporada més al Vila-sana de l'OK Lliga Femenina. La jugadora, tot i que s'estava plantenjant marxar a Portugal ha decidit quedar-se una temporada més amb l'equip del Pla d'Urgell. Les de Jordi Capdevila van tancar dissabte la temporada. Ho han fet a la sisena plaça de la lliga i sense l'anhelada classificació europea que tant desitjaven.

El balanç en calent de la temporada és positiu. S'esperaven estar lluitant fins a darrera hora per entrar a Europa però al final no ha estat així. Les del Pla acaben amb 47 punts amb 15 partits guanyants i nou de perduts i amb la sensació que l'equip ha crescut però que encara ho pot fer més.

Falta ara analitzar en profunditat la temporada i començar a planificar l'altra. El club ja sap que la portera Leyre López no continua i que sí ho fa la xilena Cata Flores. Entre els moments més especials d'aquesta temporada hi ha la Copa de la Reina, la segona participació de forma consecutiva. L'equip treballarà ara un parell de setmanes més i després començarà les vacances a la pista, que no als despatxos.

 

Eva Cortijo (Lleida TV)