L’Ajuntament de Mollerussa fa un reconeixement al genet Marçal Piró

01/09/2017

El mollerussenc va obtenir un total de 5 medalles (dues d’or, dues de plata i una de bronze) en el Campionat d'Espanya de Ponis que es va celebrar el passat juny

L’Ajuntament de Mollerussa ha fet un reconeixement, aquest divendres al migdia, al genet Marçal Piró pels èxits aconseguits en el Campionat d’Espanya de Ponis que es va celebrar a finals de juny. El jove mollerussenc de 13 anys va pujar al podi fins a 5 vegades amb els seus dos ponis de categories diferents, un gran resultat que el reafirma com a jove promesa d’aquest esport i li obra la porta a futurs campionats internacionals.

La delegada territorial de Lleida de la Federació Catalana d’Hípica, Montse Peiretó, ha destacat que la fita del Marçal “no té precedents i trenca esquemes”. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, diferents representants del consistori i familiars del jove així com el seu entrenador, l’olímpic Albert Hermoso. Hermoso ha destacat l’esforç i la humilitat del genet i també ha senyalat que la hípica és un esport en creixement però encara poc valorat aquí.

Marçal Piró ha senyalat que competir als Jocs Olímpics seria un somni però per ara no es fica metes i continuarà treballant dia a dia per a seguir construint la seva carrera.

Anna Berga