L'atletisme de les terres Lleidatanes brilla al Cros Internacional d'Atapuerca

14/11/2022

Hi van participar cuatre equips dels Xafatolls i 2 del Ca.A. Terres de Ponent, aconseguit tres podis individuals

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Atapuerca (Burgos) el Campionat d’Espanya de cros per clubs juntament amb el Cros Internacional d’Atapuerca i de la província de Lleida hi han participat 4 equips de l'A.A. Xafatolls (Mollerussa) i 2 equips del C.A. Terres de Ponent (atletes de la província de Lleida) prèviament classificat al Campionat de Catalunya de cros disputat a Mollerussa fa dues setmanes, i altres atletes de forma individual.

Destaca la segona posició i tercera respectivament dels sub18 masculí Cesc Boix (Escatxics) i Oriol Jové (A.A.Xafatolls) i la tercera posició sub18 de Marwa El Kouya (Aldhara Lleida).

Del C.A. Terres de Ponent, l’equip sub16 femení ha finalitzat en una meritòria 8a posició, sent el 1r equip català i l’equip masculí ha finalitzat en 11a posició, sol superat pel FC Barcelona com a representant català.
Pel que fa a l'A.A. Xafatolls, l'equip sènior masculí va aconseguir una gran 13a posició i el femení la 29a; en categoria sub18 l'equip masculí va aconseguir la 24 posició i l'equip femení la 29a.