Les jugadores del CP Vila-sana tornen als entrenaments

24/08/2017

La presentació de l’equip, que enguany competirà a la màxima divisió estatal, serà el proper 28 de setembre en un partit davant el Voltregà

Les jugadores del Club Patí Vila-sana han tornat als entrenaments després de l’ascens del passat juny a l’OK Lliga. L’objectiu que es marca l’equip de Jordi Capdevila per aquesta temporada és el de mantenir-se a la màxima categoria nacional d’hoquei femení tot i que l’entrenador no descarta plantejar-se nous objectius a mesura que avança la lliga.

 

Per aquesta nova temporada el club ha ampliat el cos tècnic i compta amb un nutricionista, un fisioterapeuta i un preparador físic que tractaran d’aconseguir el màxim rendiment de les jugadores. Però sobretot, el mateix fet de jugar a la màxima categoria suposa una motivació extra per a l’equip.

La presentació de l’equip es farà el proper 28 de setembre al Poliesportiu de Vila-sana, on s’estan enllestint les millores en l’enllumenat, i serà abans del partit de la Copa Penedès davant el Voltregà, actual campió d’Europa femení.

 

Anna Berga i Oriol Gordillo