L’escocès Calum Morrison tornarà a jugar amb el Mollerussa

13/09/2022

Competirà per segon any consecutiu amb el primer equip, que debuta enguany a Divisió d’Honor, la segona màxima categoria estatal | Formarà equip amb Oriol Monzó, Eric Calderó, Albert Masip i Ivan Fernández

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha renovat al jugador escocès Calum Morrison per una temporada més. Morrison ja va jugar la temporada passada amb el primer equip a Primera Nacional, on va aconseguir un 100% de victòries en els quatre partits que va disputar. El palista veurà incrementada ara la seva participació a Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula espanyol.

El jugador té 22 anys i jugarà únicament la lliga espanyola, després de rescindir contracte amb el Murrayfield TTC. Formarà equip amb Oriol Monzó, Eric Calderó, Albert Masip i Ivan Fernández. L’equip ha quedat enquadrat al grup 2 de Divisió d’Honor. Debutarà el dissabte 24 de setembre a domicili contra el Sosmatic Badalona, un dels equips més forts del grup. El debut a casa serà el dissabte 15 d’octubre contra el CN Mataró a partir de les 16.30 hores.

INFOLLEIDA