L'esport lleidatà incentiva a continuar exercitant-se des de casa

17/03/2020

El CTT Mollerussa, l'AA Xafatolls o el CN Mollerussa són alguns dels clubs que incentiven a fer esport a través de les xarxes socials

L'aturada al món de l'esport ha enganxat clubs i esportistes d'elit en plena temporada. Tots han decidit fer cas a les recomanacions i confinar-se. Molts d'ells, fins i tot, han fet una crida a través de les xarxes socials. El medallista olímpic Saúl Craviotto tenia aquesta setmana el selectiu pels Jocs Olímpics que s'haurien de fer a l'estiu a Tòquio. Ara mateix és a casa amb la familia. 

Igual passa als esports d'equip. Tots ells confinats a casa i amb els estrangers i jugadors que no són de Lleida que han tornat als seus països i ciutats d'orígen.

Clubs com el CB Pardinyes han fet una crida, per exemple, a través de les xarxes socials de recomanacions de llibres i pel.lícules de bàsquet. D'altres, com el Lleida Esportiu han fet un onze ideal amb paraules com solidaritat, serenitat i prudència.

Pel que fa a la demarcació de la plana, clubs com el CTT Mollerussa, l'AA Xafatolls i el CN Mollerussa incentiven als seus socis a continuar exercitant-se des de casa per no perdre la forma física. Publiquen els resultats i fotografies dels resultats obtinguts a través de les xarxes socials i sumar-se d'aquesta manera a la campanya #EnsQuedemACasa. 

CTT MOLLERUSSA

AA XAFATOLLS

CN MOLLERUSSA


EVA CORTIJO i RICARD GÓMEZ