Linyola estrena Skate Park

26/06/2018

S’han instal·lat quatre mòduls per a la pràctica d’aquest esport i s’ha habilitat paviment amb previsió de poder-ne incloure en els pròxims anys.

Linyola ha instal·lat una zona de Skate Park. La instal·lació consta de quatre tipus de rampes i altres elements per a la pràctica d’aquest esport. També s’ha ampliat la zona pavimentada per a poder incloure més elements en els pròxims anys.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el jovent del municipi feia temps que reclamava aquest equipament. “De moment hem pogut instal·lar aquestes quatre rampes amb la intenció de poder ampliar-la en un futur pròxim també per a practicar l’esport amb bicicleta”

La pista s’obrirà al públic demà, Mases demana sobretot als usuaris que la facin servir sota la seva responsabilitat. “Demanem a totes les persones que vagin a practicar l’esport en aquesta instal·lació que la utilitzin segons el seu nivell i la seva habilitat. Els hi recomanem que usin casc, genolleres i colzeres, per evitar futurs incidents”, avisa l’alcalde.

La instal·lació està dissenyada per a ser utilitzada per majors de 16 anys. “Els menors d’edat també poden utilitzar les instal·lacions sota la responsabilitat dels seus pares o tutors legals”, manifesta Mases.

Infolleida