Mollerussa acollirà el Campionat Provincial Absolut de tennis taula

13/06/2019

El pavelló 11 de setembre de Mollerussa acollirà el 15 i 16 de juny el Campionat Provincial Absolut de tennis taula. La cita reunirà un total de 60 palistes d’arreu del territori.

El CTT Mollerussa organitza aquest cap de setmana l’última competició del calendari lleidatà de tennis taula, el Campionat Provincial Absolut. El pavelló 11 de setembre serà l’escenari on 60 palistes de les terres de Lleida buscaran pujar al graó més alt del podi en les modalitats d’equip, individual i dobles.

Nou equips disputaran la primera prova durant tot el dissabte. L’endemà, es jugaran les modalitats d’individual i dobles amb format de grups i eliminatòria directa. Hi haurà copes i trofeus per als primers classificats de cada categoria i els guanyadors de les proves individual i dobles rebran l’obsequi d’una ampolla de vi. A més, el jugador que guanyi la prova individual tindrà un val de descompte en material esportiu de tennis taula.

El club amfitrió és l’entitat que aporta més jugadors a la competició. En concret, seran 23 els palistes locals que disputaran el campionat. També hi participaran equips de les Borges Blanques, Castellnou, Calaf i Balaguer. Així com, d’Agramunt, Lleida i Alcarràs.

A. Martínez i M. Rebull