Mollerussa acull aquest cap de setmana la Final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet Femení de bàsquet

30/04/2018

Enfrontarà els 4 millors equips classificats en la fase regular catalana. Són Snatt’s Femení Sant Adrià A, Femení Maresme Llavaneres, Basket Almeda 1 i Barça CBS A

El pavelló poliesportiu municipal de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana la Final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent de bàsquet, que enfrontarà els 4 millors equips classificats en la fase regular catalana. Són Snatt’s Femení Sant Adrià A, Femení Maresme Llavaneres, Basket Almeda 1 i Barça CBS A.

La competició es desenvoluparà el matí de dissabte amb els partits que enfrontaran el Sant Adrià i Llavaneres a dos quarts d’11 i el que disputaran el Basket Almeda i el Barça a dos quarts d’1. Del resultat d’aquests partits sortiran els equips que s’enfrontaran diumenge al matí pel tercer i quart lloc, a dos quarts d’11, i a la final, prevista per dos quarts d’1.

Mollerussa acull aquesta final després que el club amfitrió, el Club Bàsquet Mollerussa, ho hagi sol·licitat a la Federació Catalana de Bàsquet amb l’objectiu de seguir promocionant el bàsquet femení. En aquest sentit, val a dir que enguany s’ha completat la línia femenina del club, que compta amb set equips en les diferents categories.

Infolleida