Mollerussa acull de l’11 al 13 de maig el Campionat de Catalunya d’Hoquei Femení 12

08/05/2018

Hi participaran els 8 millors equips classificats durant la lliga regular

El pavelló municipal Onze de Setembre serà seu de l’11 al 13 de maig del Campionat de Catalunya d’Hoquei de la categoria Femení 12 en el qual participaran un total de 8 equips classificats durant la lliga regular. Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el vicepresident del Club Hoquei Patins de Mollerussa, Víctor Gregori, i el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Patinatge Secció Hoquei, Toni Guiu.

Solsona ha destacat la importància del “binomi Mollerussa-esport” que comporta que la capital del Pla d’Urgell sigui seu al llarg de l’any de nombroses competicions esportives de diferents disciplines tant a nivell català com de l’Estat espanyol amb el conseqüent benefici per la ciutat a nivell econòmic que suposa. Hi ha coincidit el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Patinatge, qui ha posat en relleu també la qualitat de les instal·lacions esportives de la ciutat així com també la capacitat organitzativa, en aquest cas de la mà del Club Hoquei Patins de Mollerussa. 

El seu vicepresident ha indicat que tot el club s’abocarà en l’organització del campionat que reunirà els 8 millors equips catalans d’aquesta categoria i que són C.P. Voltregà, C.E. Vendrell, C.H Mataró, H.C Palau de Plegamans, C.H.P Sant Feliu, C.H Claret, Igualada FHCP i  C.P. Torrelles. El campionat començarà divendres a les 4 de la tarda i finalitzarà la tarda de diumenge després de la final que donarà el nom de l’equip campió de Catalunya.  
Infolleida