Mollerussa acull dissabte el 7è Torneig de futbol aleví Memorial Joan Miró

04/09/2017

Comptarà amb la participació de 12 equips d'arreu de Catalunya i de l'Aragó

Un total de 12 equips de tot Catalunya i de l’Aragó participaran aquest proper dissabte al VII Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró. El torneig, dedicat al que fou ex president del club, reunirà alguns dels millors equips de la categoria aleví amb l’objectiu de continuar treballant per definir-se com un dels torneigs de referència d’inici de temporada.

Entre els equips que participaran al torneig, destaquen el Real Zaragoza, el qual ha estat present des de la primera edició, el Gimnàstic de Manresa, el Nàstic de Tarragona i el Lleida Esportiu. També competiran els dos equips alevins del Mollerussa així com l’Andorra i el CF Amposta. En total, s’espera que el torneig reuneixi a més de 400 persones a la capital del Pla d’Urgell, entre jugadors i familiars.

El torneig començarà a les 10 del matí i està organitzat en 2 partits classificatoris simultanis de 20 minuts cada un que seguiran fins les 5 de la tarda, hora en què està previst que es jugui la final i el posterior lliurament de trofeus.

 

Anna Berga