Mollerussa acull el primer partit de pretemporada del Cadí La Seu

07/09/2022

Les urgellenques s'han imposat de forma contundent al Joventut Badalona per 97 a 53

 

Mollerussa ha estat l’escenari aquest dimarts de la primera victòria de pretemporada del Cadí La Seu. Ho ha fet de forma contundent imposant-se al Joventut Badalona per 97 a 53. El duel ha començat igualat i fins i tot el conjunt barceloní ha aconseguit emportar-se el primer parcial per 21 a 22. A partir d’aquí, tot ha canviat. Han estat les jugadores entrenades per Jordi Acero les que han marcat diferències i ja al descans guanyaven per 19 punts. A la represa, la dinàmica ha estat la mateixa amb un Joventut molt superat físicament.

El partit ha servit per veure tres de les quatre cares noves del conjunt urgellenc: Taylor Koenen, que ha anotat 13 punts, Maria Kostourkova, amb 6 punts, i Bojana Kovacevic amb 3. L’entrenador Jordi Acero ha destacat el protagonisme que tindran aquestes jugadores durant la temporada.

Al final, 34 punts de diferència en un primer assalt per al Cadí, que li ha servit per completar ja dues setmanes d’entrenament. El segon amistós serà aquest dissabte contra el Lima-Horta.

RICARD GÓMEZ PUIG