Mollerussa es bolca amb el centenari del club de fútbol de la ciutat

03/06/2019

La celebració ha donat el tret de sortida amb l’actuació del grup Fa1na, que ha interpretat la versió a ritme de rumba que han fet de l’himne del club amb motiu del Centenari.

El teatre l’Amistat s’ha omplert aquest diumenge al matí en motiu de l’acte central de del Centenari del CFJ Mollerussa en el qual s’ha homenatjat a presidents així com també a jugadors i patrocinadors, un acte que ha comptat amb la presència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, qui ha remarcat valor el significat del futbol a la ciutat com a “relator del passat però també del futur”.

L’alcalde en funcions de la ciutat, Marc Solsona, per la seva part ha destacat que “el futbol va ajudar a situar la marca de ciutat de Mollerussa”.

En aquesta línia, l’actual president del club, Robert Ortega, ha dit que el futbol ha donat a la ciutat moments agres però també dolços i ha assegurat que confia que l’esforç de tots permetran celebrar molts més aniversaris.

La celebració ha donat el tret de sortida amb l’actuació del grup Fa1na, que ha interpretat la versió a ritme de rumba que han fet de l’himne del club amb motiu del Centenari. Acte seguit s’ha projectat un documental repassant aquest cent anys de vida del club través d’entrevistes a jugadors de l’entitat. En darrer lloc, s’ha rendit homenatge als expresidents del club i als patrocinadors, tant públics com privats.

Alejandro Martínez