Mollerussa esperar reunir 600 atletes al 42è Cros Ciutat de Mollerussa

29/10/2019

És l’únic de Lleida al Gran Premi de Cros Català de la Federació Catalana d’Atletisme i tindrà lloc a la Pista d’atletisme i a la zona alta de la Serra

Mollerussa es prepara per celebrar el pròxim 3 de novembre la 42è Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que espera reunir 600 atletes, entre federats i escolars. La prova, que va canviar l’any passat de data i de circuit per passar a fer-se a la Pista d’atletisme i a la part alta de la Serra, és l’únic de les Terres de Lleida que forma part del Gran Premi de Cros Català de la Federació Catalana d’Atletisme i el segon del total de sis que formen part del circuit català. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president i el director esportiu de l’Associació Atlètica Xafatolls, Juli Niubó i Fran Carrillo, respectivament, així com els tècnics de la regidoria.

La prova, que començarà a dos quarts de 10 del matí amb la cursa oberta i està organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls, tindrà cinc circuits diferents distribuïts segons la distància a recórrer. La màxima serà de 8.000 metres que hauran de disputar els participants en la categoria masculina de SUB23 i sènior mentre que les dones de la mateixa categoria en recorreran 6.000. Per tal de poder disputar la prova, els atletes de l’any 2000 i fins el 2013 hauran de comptar amb la corresponent llicencia, ja sigui l’escolar o la federada mentre que la resta podran participar-hi sense. Els premis es donaran quan acabi cada una de les curses ja que molts dels participants procedeixen de diferents punts de la geografia catalana.

 

Les inscripcions es poden formular a través de www.crosmollerussa.cat fins dijous dia 31 i al igual que altres anys en mantindrà la col·laboració amb l’AFANOC i la campanya Posa’t la gorra. Tots els participants rebran una bossa amb obsequis i podran gaudir de xocolata desfeta a l’arribada.

 

Val a dir que l’Associació Atlètica Xafatolls farà el dissabte 2 de novembre la presentació del club. Serà a la Pista d’Atletisme a les 4 de la tarda, segons ha indicat Fran Carrillo.

 

 

Infolleida