Mollerussa referent dels drones a nivell català i internacional

16/02/2019

Amb més de 200 pilots inscrits, la MDP és consolida definitivament al calendari de Fira de Mollerussa

Més de 200 pilots d’arreu de Catalunya, de l’estat espanyol i fins i tot de França, s’han donat cita aquest cap de setmana a la 4a Edició de la Mollerussa Drone Party. Una fira que aquest dissabte ha visitat el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, qui ha afirmat que amb aquest esdeveniment, la capital del Pla d’Urgell és el nou Montmeló dels drones. Ha destacat també la importància del sector i ha apuntat que els drones poden ser un element clau pel futur de la indústria agroalimentària, sobretot a les terres de Lleida.

Per la seva banda, l’Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha remarcat que aquesta fira és pionera a l’estat espanyol i que ja s’ha consolidat en el calendari firal.

La Drone Party, que s’organitza amb la col·laboració de Drones de Carreras, acull enguany per primer cop el que serà el Primer Campionat de Carreres de Drones a nivell federat. Una competició on s’hi han inscrit 140 pilots, entre ells, l’Isabel Vila, una de les poques noies dins del sector.

A més, enguany aquest certamen també ha habilitat un espai per als més petits, la MDP Kids, on podran fer volar drones de petites dimensions coneguts com a ‘tinies’.

Meritxell Castillo