Mollerussa torna a celebrar la Cursa de l'Indiot

27/12/2021

La tradicional matinal esportiva, que l’any passat va ser suspesa, ha aplegat uns 650 participants entre la cursa oberta i les infantils

Mollerussa ha celebrat  una de les cites esportives tradicionals d’aquestes dates, la 38a Cursa de l’Indiot de Mollerussa, després d’haver estat anul·lada l’any passat a causa de la pandèmia. Ho ha fet seguint tot el protocol de prevenció marcat per aquest tipus de prova amb sortides escalonades i ús de mascareta a la sortida i a l’arribada. Ricard Pastó (AA.Xafatolls) i Rosa Mari Carulla (Altan Wear) han estat els guanyadors de la prova, disputada sobre un recorregut de 10 kilòmetres en dues voltes. Pel que fa a la prova de 5 KM, Xavi Badia (AA.Xafatolls) i Anna Vallverdú (Prat Triatló 1994) han estat els guanyadors.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls han estat un any més els organitzadors de la prova, que ha variat el recorregut urbà habitual per adaptar les dues noves distàncies, la de 10 i la de 5 kilòmetres, celebrades en lloc de l’habitual de 8 amb l’objectiu de puntuar a la Lliga Ponent Híbrida . Pel que fa a la participació, la matinal esportiva ha aplegat prop de 650 atletes entre la cursa oberta i les curses infantils.

Tots els atletes inscrits a aquestes curses han rebut una bossa amb obsequis i un buf commemoratiu. A més el guanyador de la cursa de 10 km ha estat  obsequiat amb un gall dindi envasat al buit, els tres primers classificats de la cursa oberta amb aus envasades al buit i un trofeu al·legòric. En el cas de la competició infantil, tenen trofeu els 5 primers i medalles tots els pàrvuls.

SEGRE MOLLERUSSA