Oriol Monzó guanya el 1r Open Ponent

30/08/2022

Ho ha fet en la modalitat individual i dobles amb el seu nou company d’equip a Divisió d’Honor, Eric Calderó | Ha guanyat a la final individual a Cristian Fernández, també del CTT Mollerussa, per un contundent 3 a 0

El CTT Mollerussa ha estat el gran vencedor en el 1r Open Ponent de la territorial de Lleida, disputat a Golmés aquest diumenge. El jugador del CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, Oriol Monzó, ha guanyat la modalitat individual i dobles amb el seu nou company d’equip a Divisió d’Honor, Eric Calderó. Monzó ha derrotat a la final individual a Cristian Fernández, també del CTT Mollerussa, per 3 a 0. Pel mateix resultat, la parella formada per Calderó i Monzó han guanyat a Cristian Fernández i Manel Martínez, aquest últim de l’A.E. Golmés.

Fins a 62 palistes d’arreu de la demarcació han participat en el torneig, 22 dels quals han estat de Mollerussa. La competició ha estat la primera del calendari lleidatà. L’inici de les lligues provincials serà el proper 24 de setembre.

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol debutarà amb el Sosmatic Badalona

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, ja coneix el calendari de la Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula espanyol. Debutarà a domicili contra el Sosmatic Badalona el dissabte 24 de setembre a les 17.30 hores. La segona jornada serà el 15 d’octubre a casa contra el Girbau Vic T.T. 

INFOLLEIDA