Presència del Pla al Campionat del Món d'Ironman

05/10/2022

Josep Maria Castelló va aconseguir la classificació l'any passat a l'Ironman de Calella en la categoria de 45 a 49 anys

El triatleta mollerussenc Josep Maria Castelló competirà el proper dissabte 8 d’octubre en el Campionat del Món d’Ironman en la categoria de 45 a 49 anys. La cursa es disputa anualment a Hawaii, lloc originari d’aquesta prova, on hi participaran més de 4.500 atletes de tot el món. Castelló ha preparat l’Ironman durant les darreres vuit setmanes, combinant l’horari laboral i les tasques diàries amb la família.

Castelló va fer el seu primer Ironman al 2018 i el passat mes de maig va quedar campió d’Espanya en distància mitja a Pamplona. El seu objectiu per a la prova no és cap altre que quedar el millor possible i gaudir de l’experiència com a amant de l’esport.

Competirà amb Àngel Vidal, triatleta lleidatà i company del Club Triatló Prosan. Castelló ja ha arribat a Hawaii per superar el jet lag que provoquen les 12 hores de diferència que hi ha amb Mollerussa.