Primer podi europeu per Ares Lahoz

26/07/2019

Amb només 19 anys la pilot mollerussenca, Ares Lahoz, ja ha estrenat el seu palmarès continental en aconseguir la tercera plaça a la sisena prova del Campionat d’Europa d’Autocross disputada a França. Lahoz no descarta acabar la competició entre les cinc primeres, però assegura que necessita més suport econòmic per poder arribar més lluny.

La pilot de Mollerussa, Ares Lahoz, de 19 anys, competeix per segona temporada al campionat d’Europa d’Autocross i ja ha estrenat el seu palmarès en aconseguir la tercera plaça a la sisena prova del campionat disputada a França.

 

La pilot de Mollerussa no ha pogut competir en totes les proves del campionat. La distància i el cost econòmic del desplaçament han impedit a Lahoz viatjar a aquestes proves, per aquest motiu el seu equip busca patrocinis que els permetin competir durant tot el campionat. Tot i això, ocupa la desena posició de la classificació general.

 

A més del Campionat Europeu també competeix en l’àmbit estatal, on és tercera tot i que només disputa aquelles proves que no li coincideixen amb la competició continental.

Amb l’objectiu assolit i amb dues proves més per davant, Ares Lahoz no descarta acabar la competició entre les cinc primeres i ja es planteja nous reptes de cara a ala pròxima temporada com aconseguir la victòria en alguna de les curses.

Ramón Gasque (Lleida TV)