Prop de 250 nens i nenes participen a l’espai Kids de la Mollerussa Drone Party

18/02/2019

Isaac Massot, de les Planes d’Hostoles, es proclama guanyador de la cursa oficial del 1r Campionat de Catalunya de Drones de Carreres, mentre que Marc Espuña, de Barcelona, ho fa en la Cursa Mollerussa Drone Party

Prop de 250 nens i nenes han participat aquest cap de setmana a l’espai MDP Kids, una de les novetats de la 4a edició del certamen Mollerussa Drone Party, un esdeveniment adreçat al món de les curses de drones de carreres i que enguany ha acollit a més a més la primera cursa oficial del I Campionat de Catalunya de Drones de Carreres.

La zona MDP Kids ha permès que els joves poguessin pilotar un drone en un espai habilitat a més de participar en el sorteig de 30 drones. Aquesta línia, la d’apropar el certamen als més joves, alhora que millorar l’experiència del visitant amb una gran pantalla, comentaristes, grades i simuladors, ha estat una de les apostes dels organitzadors d’aquesta quarta convocatòria, amb l’objectiu donar a conèixer el certamen.

D’altra banda, i en l’àmbit de la competició, el Circuit Indoor, amb més de 5.000 m2, ha acollit aquest diumenge al matí els quarts de finals, semifinals i finals de la competició. Durant dissabte i diumenge, un total de 200 pilots han participat en alguna de les dues competicions que s’han portat a terme: la pròpia de la Mollerussa Drone Party i la corresponent al campionat català.

Pel que fa a la cursa oficial del I Campionat de Catalunya de Drones de Carreres, el guanyador ha estat Issac Massot, de Les Planes d’Hostoles, seguit de Marc Roman, de Vilafranca del Penedès, en segon lloc, i Isaac Fuentetaja, de Calaf, en tercera posició. En el cas de la Cursa Mollerussa Drone Party el primer classifcat ha estat Marc Espuña, de Barcelona; el segon Issac Massot, i, el tercer, Marc Roman.

La Mollerussa Drone Party està coorganitzada per la firma DDC i Fira de Mollerussa. El certamen compta a més amb la col·laboració de l’associació Mollerussa Lan Party i el suport de la Federació Aèria Catalana, així com amb diversos patrocinadors.

Balanç positiu de l’edició d’enguany

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha fet aquest migdia un balanç positiu d’aquesta quarta edició, la qual ha aconseguit superar les xifres de participació respecte d’anys anteriors, amb un creixement important i progressiu que ha suposat duplicar la dada dels 90 pilots del 2016. Segarra ha valorat també les millores de cara als visitants, sobretot en la visibilitat de les curses.

 

Infolleida