Reñé inaugura els nous vestidors del camp de futbol d'Ivars d'Urgell en el centenari del seu club

30/07/2018

Durant l'acte s'ha disputat un partit amistós amb jugadors de diferents èpoques i s'ha fet un acte de reconeixement a tots els presidents del club.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest vespre als actes de celebració del centenari del Club Esportiu Ivars d'Urgell, entitat fundada l'any 1918. Reñé ha estat acompanyat pel president del club, Antoni Gras, per l'alcaldessa d'Ivars, Montse Coma, i per la resta de membres de la junta directiva, en un acte celebrat a les instal·lacions del camp d'esports d'El Canalet i que ha
comptat també amb l'assistència d'autoritats locals i comarcals.

En la seva intervenció, Joan Reñé, ha felicitat el club per la seva trajectòria continuada, ha posat en valor l'actuació de millora del vestidor, finançat amb un suport de 40.000 euros de la Diputació de Lleida dels 50.000 euros totals. A la vegada que ha fet palès el compromís de la institució per poder afrontar la segona fase, que estima tindrà un cost similar al de la primera.

Durant la celebració, s'ha inaugurat la primera fase de la remodelació dels vestidors del recinte esportiu i es disputarà un partit de futbol entre jugadors de diferents èpoques del CE Ivars d'Urgell. A continuació, se celebrarà un sopar i s'ha fet un acte de reconeixement a tots els que han estat presidents del CE Ivars d'Urgell. La Colla de Geganters i Grallers d'Ivars ha amenitzat una festa que ha acabat amb uns focs artificials.
Infolleida