Ricard Gómez, del CTT Mollerussa, escollit millor palista de Lleida

06/06/2019

El jugador del CTT Mollerussa ha rebut la copa que l’acredita com a millor palista de la temporada. Fins a 7 jugadors mollerussencs han rebut un reconeixement durant el dinar de la Federació de Lleida

El jugador del CTT Mollerussa Servisimó VW, Ricard Gómez, ha rebut aquest diumenge la copa que l'acredita com a millor palista de la temporada 2018-19 de la província de Lleida. Gómez ha quedat primer del rànquing territorial amb una avantatge de 10 punts respecte el seu company d'equip i club, Iván Fernández, que ha quedat segon. El tercer lloc ha estat també per un jugador de Mollerussa, Razvan Hidisan. Entre els 12 primers del rànquing hi ha sis jugadors de la capital del Pla d'Urgell. 

Gómez ha rebut aquest reconeixement durant el tradicional dinar de la Federació de Lleida, que ha aplegat una vuitantena de persones entre jugadors, familiars i amics. El dinar, que s'ha fet al pavelló de Castellnou, ha servit també per fer entrega de les copes i trofeus dels últims campionats celebrats a la territorial, a més dels campions de les lligues de Preferent, Primera i Segona Provincial. Set jugadors de Mollerussa han rebut un reconeixement: 

Ricard Gómez: millor palista de la temporada 2018-19 de la província.

Razvan Hidisan: campió del TOP 12 Absolut.

Àlex Carrera: tercer classificat al provincial de veterans i segon en la categoria de dobes.

Francesc Miró: segon classificat al provincial de veterans i subcampió en la categoria de dobles.

Blai Soler: segon classificat al provincial benjamí.

Xavier Maimó: tercer classificat al provincial benjamí.

Marina Molins: pel seu entusiasme i passió pel tennis taula.

El calendari lleidatà tancarà aquest curs amb la celebració del Campionat Provincial Absolut els dies 15 i 16 de juny, que tindrà lloc a Mollerussa (pavelló 11 de setembre). Es disputaran proves d'equips, individual i dobles. 

Infolleida