Ricard Pastó i Núria Tilló guanyen la 35a cursa de l'Indiot de Mollerussa

26/12/2017

Hi ha participat 560 atletes entre la cursa atlètica de 8km i les curses infantils

560 atletes han participat aquest dimarts de Sant Esteve a la tradicional cursa de l’Indiot de Mollerussa. Aquesta matinal, boirosa i freda, ha aplegat 440 atletes en la cursa atlètica de 8km i 120 en les curses infantils, a més, com a novetat, enguany 30 parelles han pogut realitzar el recorregut per relleus en la modalitat Ekiden.

Pel que fa la prova individual de 8km, Ricard Pastó dels Xafatolls ha aconseguit, per 4a vegada, guanyar la Cursa de l’Indiot. Pastó que fa dues setmanes ja va guanyar la Pujada a la Seu Vella de Lleida, ha fet un temps de 25min 32”. Al podi l’han acompanyat, Antoni Carulla, de Runners Balaguer i Roger Estradé dels Xafatolls, que han fet uns temps de 26min amb 12” i 14” respectivament.

Pel que fa la categoria femenina, la guanyadora ha estat Núria Tilló de Joventut Atlètica Arbeca, amb un crono de 29min i 45”.  Rosamari Carulla de La Guineu-Logiesport ha fet el segon millor temps amb 31min i 9” seguida de la independent Ruth Guillem, amb 32min i 23”.

 

Pel que fa la modalitat Ekiden, la parella guanyadora ha estat l’equip Xafatolls 8, format per Marc Expósito i Diego Cardozo amb un temps de 25min i 4”. La millor parella mixta, ha estat la formada pels germans Francisco Javier i Yolanda Cebrián Garcia amb 28min i 38” i la millor parella femenina amb un temps de 33min i 12” ha estat la Xafatolls 9, formada per Sandra Borda i Núria Ribalta.

Com és tradició, als guanyadors d’aquesta 35a edició de la cursa de l’Indiot se’ls ha obsequiat amb un indiot envasat al buit i un trofeu al·legòric .

Anna Berga