Segona derrota pel CFJ Mollerussa

11/01/2019

El club perd el liderat davant el Manresa per 1-3

El CFJ Mollerussa, suma la segona derrota consecutiva de la temporada en el partit davant el CE Manresa que aquest dijous ha acollit la capital del Pla d’Urgell  corresponent a la 16a jornada de la competició. La boira densa del passat diumenge dia 23 de desembre va obligar a suspendre la segona part d’aquest encontre, quan els locals guanyaven per un gol d’avantatge.

L’equip manresà en va tenir prou amb els 45 minuts restants d’aquest dijous per capgirar el marcador i aconseguir el liderat (35punts) del grup de primera catalana, deixant el CFJ Mollerussa segon, a 32 punts. L’empat el va aconseguir Rodríguez al minut 12’, mentre que el 1-2 va arribar al minut 30’ de la mà, novament, de Rodríguez. El 1-3 definitiu va arribar a l’últim minut de la represa, firma de Baffoe.

Aquest proper diumenge els de Josep Maria Turull visitaran el camp del Júpiter les 12 del migdia.