Sis atletes i dos podis de l'escola d'atletisme Xafatolls al Cros d'Elgoibar

08/01/2024

Acompanyats del seu entrenador Fran Carrillo amb la Selecció Catalana

Un total de 6 atletes de l'escola d'atletisme Xafatolls de Mollerussa han participat aquest cap de setmana representant a la Selecció Catalana d'Atletisme on es van classificar els i les millors atletes del panorama del cros per a disputar aquesta primera prova del 2024 i just una setmana abans del Campionat de Catalunya que es disputarà el pròxim 14 de gener a Mataró i el d'Espanya del 27 i 28 a Getafe.

Destaca la primera posició de l’atleta sub18 Pere Mas que també ca fer rècord d'Espanya fa dues setmanes al 3000 en pista coberta de Sabadell i la tercera de Màxim València (sub16) al clàssic LXXX Cros Internacional d'Elgoibar Juan Muguereza (País Basc). 

En categoria sub16 hi han participat Anna Mas (7a) i Màxim València (3r); en categoria sub18 Pere Mas 1r, Pol Carrera 8è i Àxel Zarranz 18è; en categoria sub20 Mar Serrano 19a.

El cap de setmana que ve els atletes de l'escola d'atletisme Xafatolls participaran en el català de cros a Mataró on competiran per aconseguir plaça pel Campionat d'Espanya de Getafe del 27 i 28 de gener.

Infolleida