Soferta victòria del Vila-sana davant l’Alcorcón (2-1)

10/12/2017

Victòria Porta ha marcat el gol del desempat quan faltaven menys de dos minuts pel final del partit

El CP Vila-sana guanya l’Alcorcón 2-1 en el partit més sofert que ha viscut aquesta temporada a casa.

L’equip del Pla d’Urgell ha encetat el marcador a la primera part amb aquest gol de falta directa de Victòria Porta. Poc després, l’àrbitre ha senyalat penal a favor de l’Alcorcón, un penal que l’equip madrileny no ha desaprofitat i amb el que ha arribat l’empat a 1 de la mà de Oara Bautista.

Ja a la segona meitat, l’ambient a la pista s’ha anat tensant i a menys de dos minuts pel final, quan ja pràcticament tothom donava per fet l’empat, aquesta jugada entre Marta Vieira i que ha rematat Victòria Porta ha desencallat el marcador a favor de l’equip del Pla d’Urgell.

Amb aquesta nova victòria, el Vila-sana es torna a situar en la posició de bronze de la taula classificatòria. El proper partit el disputarà divendres que ve a la pista del Palau de plegamans.