Tot a punt pel 9è Torneig Ciutat de Mollerussa

03/09/2019

L'esdeveniment comptarà amb 16 equips de màxim nivell

Les instal·lacions esportives del CFJ Mollerussa acolliran la novena edició del Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró en categoria aleví. La competició comptarà amb la participació d'un total de 16 equips d'arreu de Catalunya, segons ha explicat aquest matí el coordinador de Futbol 7 del club, Llorenç Bonet. 

L'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha explicat que el fet que se celebri el Centenari ha afavorit que es pugui comptar amb un cartell de luxe. Tanmateix, la competició servirà per fer la posada de llarg de les noves instal·lacions, renovades i ampliades recentment. En aquest sentit, ha afegit que és una oportunitat per exhibir i posar en valor els nous equipaments.

Entre els equips que participaran al torneig hi ha el Fubtol Club Barcelona, el Real Club Deportiu Espanyol, el FC Girona i el CF DAMM. També hi competirà el Nàstic de Manresa, el CF Igualada, el CE Hospitalet, l'U.E. Rapitenca, l'UE Tàrrega, l'AT Segre, l'AEM, l'ENAF, el Lleida Esportiu, l'UFC Cambrils, el CEPU i el club amfitrió.

La competició s'ha organitzat en quatre grups de quatre equips amb partits en horari de matí i tarda, segons ha ¡ndicat Bonet. A més, ha afegit que s'espera que la iniciativa mobilitzi prop d'un miler de persones entre jugadors i acompanyats, fet que a banda de l'impacte esportiu, també generarà impacte econòmic per la ciutat.
Infolleida