Tret de sortida al Circuit d'escacs EnroCA'T

18/10/2022

Laia Bosch, del col·legi Claver de Lleida, va ser la guanyadora de la primera trobada disputada a Fondarella

Una trentena de nens i nenes de categories prebenjamina a cadet van participar el dissabte 15 d'octubre en la primera trobada de l’EnroCA'T, el circuit escolar d’escacs del Pla d’Urgell. Laia Bosch, del col·legi Claver de Lleida, va ser la guanyadora d’aquesta primera jornada disputada a Fondarella, i van completar el podi Pere Joan Miret, del col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques, i Pau Torres de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges.

El Circuit EnroCA’T està organitzat conjuntament pel Club d'Escacs de Mollerussa i pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell. Es duran a terme vuit concentracions en diferents centres educatius del territori, que se celebraran en dissabte a les 10 h. El proper torneig tindrà lloc a Torregrossa el 12 de novembre.

EnroCA'T, fill del confinament
Davant el confinament per la Covid-19, i la necessitat de trobar-se i jugar, el Club d'Escacs de Mollerussa va posar en marxa el Circuit EnroCA'T – en línia – l'abril del 2020. El torneig d'escacs en línia va aconseguir reunir fins a 200 infants i joves de tot l'estat. Respectant les mesures preventives de la Covid-19, l'any 2021 se celebra la primera edició presencial.
SEGRE MOLLERUSSA