Triomf sofert i polèmic del Mollerussa contra el Reus (1-0)

08/04/2024

Un gol de Lamin a un quart d'hora del final atorga al Mollerussa un triomf importantíssim i els del Pla d'Urgell es col·loquen dotzens i s'allunyen a cinc punts de la zona de descens

El Mollerussa es va emportar un sofert i polèmic triomf davant del Reus Reddis, gràcies a un gol en el minut 76 de Lamin, que va aprofitar un error defensiu per a otogar al seu equip tres punts vitals que li permeten obrir una bretxa de cinc punts respecte a la zona de descens, que marca la Rapitenca amb 29 i amb l’enfrontament entre ambdós pendent d’acabar després de la suspensió del duel de la setmana passada a la Ràpita per insults a l’àrbitre. El Reus se’n va anar molt descontent amb l’actuació arbitral, perquè va reclamar un penal per mans i va veure com l’àrbitre li anul·lava fins a tres gols, l’últim dels quals en el temps afegit per un fora de joc molt dubtós. 

Jordi Cortés, entrenador del Mollerussa, va qualificar els tres punts com a “molt importants, perquè no suposen res, però ens atansen a l’objectiu i també serveixen perquè l’equip vegi els fruits del treball ben fet”.

El tècnic lleidatà també va valorar la capacitat de l’equip per emportar-se un altre triomf per la mínima: “Tenim moltes victòries per 1-0. Concedim poc, intentem aprofitar alguna transició i la pilota aturada, com avui en un servei de banda”. Per a Cortés, es va produir “el guió de partit que volíem”, encara que va reconèixer que “ens ha passat pel cap donar el punt per bo quan ha arribat el gol”. A més, també va destacar que “he sentit que estàvem en una olla de pressió, s’ha vist una conjunció amb la grada molt gran”. Cortés també es va mostrar comprensiu amb les protestes del rival, però va sentenciar que “ningú baixa ni puja pels àrbitres, ni per sort, això sempre s’iguala, ells estaran en desacord com altres dies ho hem estat nosaltres”. A més, també va deixar clar que l’objectiu de l’equip és “fer el màxim de punts possibles per salvar-te al maig” i no dependre dels possibles descensos compensats. “Hem d’anar partit a partit, per ser al més amunt possible a la taula”, va concloure l’entrenador del Mollerussa.

Més informació -> Clica aquí

Infolleida