Una atleta dels Xafatolls aconsegueix la 5a posició en l’estatal de Triatló

09/07/2018

Amb aquest resultat, Sandra Borda ha aconseguit la classificació per l’europeu i el mundial

La triatleta dels Xafatolls Sandra Borda ha aconseguit aquest cap de setmana la 5a posició en la modalitat d’aquatló al Campionat d’Espanya de Triatló. L’estatal, celebrat a Banyoles, ha servit a Borda per classificar-se directament al Campionat d’Europa d’Aquatló que es disputarà a Eivissa el 24 d’octubre, com també pel mundial, que se celebrarà a Pontevedra l’abril del 2019.

La representació lleidatana també ha aconseguit unes bones posicions al campionat. D’una banda, Roger Mirabet, de l’equip Saltoki, ha finalitzat la seva competició amb un 6è i 10è lloc a la categoria júnior de triatló i aquatló respectivament, posicions que li han permès aconseguir la primera plaça del Campionat d’Espanya per equips. D’altra banda, l’atleta del Club Tiratló Prosan, Anna Felip, ha obtingut la 8a i la 7a plaça en el seu grup d’edat (20 – 24 anys). Felip, com també Borda, ha aconseguit la classificació directa per l’europeu d’aquatló i el Campionat del Món