Victòria d'ofici del Mollerussa contra el filial del Girona (1-0)

22/04/2024

El conjunt del Pla d'Urgell suma deu dels últims dotze punts i se situa sis per sobre del descens amb un partit menys

El Mollerussa va vèncer ahir per la mínima el filial del Girona (1-0) en un partit que es va decidir al tram final gràcies a una gran acció combinada del conjunt de Jordi Cortés, que va culminar Rusiñol amb una rematada a l’àrea petita per donar un vital triomf als lleidatans en un duel directe per la salvació i situar-lo sis punts per sobre del descens, que marca el Vilafranca amb 32. I amb un partit menys que els seus rivals. 

Amb aquesta victòria, el conjunt de Jordi Cortés se situa, amb 38 punts, a l’onzena posició de la taula, sis punts per sobre del descens que marca el Vilafranca. A més, té pendent disputar els 16 minuts finals del partit suspès contra la Rapitenca, previst per a aquest dimecres malgrat que a l’espera del recurs realitzat pel conjunt del Pla d’Urgell.

Jordi Cortés, entrenador del Mollerussa, es va mostrar molt content per l’execució del pla de partit, però sobretot per la “gran execució dels jugadors del pla de partit, que ha sortit molt bé en un exercici de fe i de credibilitat del nostre treball setmanal”. Va afegir que “amb la defensa de cinc hem aconseguit que cada vegada que ens encaressin tinguéssim ajuts per dins, amb això hem desactivat els un contra un de jugadors elegits per a l’elit”. Per al tècnic, té vital importància l’entramat defensiu: “Valoro moltíssim els tres punts, però sobretot una altra porteria a zero, i això per a nosaltres és de vital importància, no estem ni concedint ocasions gràcies a la feina defensiva de tots els jugadors”. Sobre el golejador, Rusiñol, va dir que és “el clar exemple que al final, tots seran importants, com sempre hem recalcat. Això és molt llarg, venen partits intersetmanals i tots seran importants”. Per a Cortés, aquests 38 punts situen l’equip “en un lloc privilegiat”. “Si ens ho diuen en l’anada, al tornar de Girona després de perdre 5-0, hauríem contestat que on cal firmar”, va afegir Cortés, que va qualificar com “un miracle tenir 38 punts a hores d’ara”.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida