Mollerussa congelarà els impostos i les taxes del 2019

27/11/2018

Després de rebaixar l’IBI el 2018, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha anunciat que el consistori de la capital del Pla d’Urgell congela els impostos i les taxes de cara l’any vinent. En el ple ordinari del pròxim dijous es debatrà una modificació de crèdit de mig milió d’euros.

L’Ajuntament de Mollerussa congelarà els impostos i les taxes municipals de cara al 2019. Així ho ha anunciat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona. Per aquest motiu, en el pròxim ple, que tindrà lloc aquest dijous, només es passarà el canvi d’articulat d’una ordenança fiscal relativa a atorgar llicències urbanístiques i que no implica la modificació de cap import monetari.

 

Un dels punts més destacats d’aquest pròxim ple és la modificació de crèdit per un import total de 587.335 euros. Solsona ha explicat que la principal partida que motiva la modificació és la referida al Pla d’Inversions 2017-2008 que es dota amb 382.855 euros més i que queda finançada pràcticament amb els 358.335 euros que es preveu ingressar amb les contribucions especials procedents de les obres relatives al Pla de Barris.

 

El primer edil també ha explicat que s’ha hagut de dotar una partida de 70.993 euros per avançar l’import del cànon per abocaments que reclama la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i per al qual s’està en litigi. 

Mariona Rebull i Martí