Mollerussa inicia els treballs de neteja dels terrenys i de construcció de la fonamentació del nou institut

03/06/2019

Les obres tenen un termini d’execució de 2 mesos i es faran en paral·lel a les de la urbanització del vial d’accés al nou equipament.

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquest dilluns les obres d’enderroc de construccions i de neteja dels terrenys de la finca que ha d’acollir el nou institut, edificat en mòduls prefabricats, perquè sigui una realitat de cara al curs 2019-2010. Les obres han estat adjudicades a Voltes Connecta, SLU per un import de 226.077 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d’execució de dos mesos. Així mateix, també s’han adjudicat les obres d’urbanització del vial d’accés al nou equipament a l’empresa MYJ Gruas, SA per un import de 139.976 euros (IVA inclòs) amb un termini d’execució també de dos mesos.

Els terrenys en els que s’està treballant estan situats al darrera de l’escola bressol El Niu, ubicat al carrer de Josep Tarradellas, i ocupen una superfície de 7.000 metres quadrats. Cal recordar que el nou centre ja va iniciar activitat aquest curs 2018-2019 amb una línia a les dependències de Cal Duch, habilitades per acollir l’alumnat, tal i com ha es va en el seu dia per ubicar-hi l’escola Les Arrels.

Infolleida