Neus Munté: “Les jugadores del Club Patí Vila-sana s’han convertit en referència per a moltes noies”

06/07/2017

La Consellera ha fet una breu visita al municipi on ha felicitat les jugadores per l’ascens a l’OK Lliga Femenina. També ha visitat l’Ajuntament de Vila-sana i el Centre d’Immersió Audiovisual

Les jugadores del Club Patí Vila-sana s’han convertit en referència per a moltes noies i han aconseguit una fita molt important en l’hoquei. Així ho ha expressat aquest dijous la consellera de presidència i portaveu el govern de la generalitat de catalunya Neus Munté.

Munté ha viatjat fins a Vila-Sana on s’ha trobat amb les jugadores. Durant la seva breu estància a la localitat també ha firmat el llibre d’honor i ha visitat el Centre d’Immersió Audiovisual (CIM) on s’ha projectat una pel·lícula sobre la història de l’estany.

Les jugadores del Club Patí Vila-sana d’Hoquei patins jugaran la propera temporada a l’Hoquei Lliga Femenina, màxima divisió estatal d’hoquei femení. Aquest ascens suposa un esforç pel municipi ja que necessitarà condicionar el pavelló. Per això, l’alcalde de Vila-sana Joan Sangrà, que ha acompanyat la consellera durant la visita al municipi, ha manifestat la necessitat que la Generalitat s’hi impliqui econòmicament.

Les obres d’arranjament del pavelló han d’estar enllestides abans de l’inici de la lliga, que serà el proper 14 d’octubre.

 

Anna Berga i Oriol Gordillo