Concentració a Mollerussa a favor dels presos independentistes

01/02/2019

La plaça s’ha omplert de banderoles amb la frase en anglès “L’autodeterminació és un dret, no un delicte”

La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa ha estat l’escenari, aquest divendres al vespre, de la concentració convocada per l’ANC per denunciar el trasllat a Madrid dels polítics i líders independentistes que estan a la presó. L’acte, en el qual s’ha llegit un manifest, també ha comptat amb la participació dels Músics per la Llibertat que han interpretat temes com l’Estaca o els Segadors, himne amb el que s’ha finalitzat la protesta. També s’hi ha pogut veure desenes de banderoles amb la frase en anglès “L’autodeterminació és un dret, no un delicte” amb l’objectiu d’internacionalitzar el judici que començarà en pocs dies.

Així mateix, a la plaça s’hi ha penjat dues pancartes amb aquesta mateixa frase així com una tercera amb el lema “fake justice”. Precisament amb aquesta acció, l’Assamblea vol denunciar que el judici de l’1-O no serà just.

Les banderoles han compartit espai amb els paraigües i és que, malgrat la pluja i el vent, els mollerussencs i mollerussenques han tornat a sortir al carrer.

 

Anna Berga