Crítiques al ple de Mollerussa per l’estat de les zones verdes

29/11/2019

La sessió plenària d’aquest dijous ha estat marcada per les crítiques a l’equip de govern pels excrements que s’acumulen en zones de la ciutat com l’avinguda del Canal a causa de la presència massiva d’estornells.

Durant el ple ordinari que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Mollerussa, l’oposició ha criticat durament el mal estat de les zones verdes de la ciutat, que acumulen excrements d’estornells i també fulles dels arbres.

La regidora d’ERC, Letícia Carné, ha qualificat el sistema sonor que vol instal·lar l’ajuntament per foragitar els ocells de “car i molest pels veïns”. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat que l’ajuntament és conscient d’aquesta problemàtica i ha recordat que l’equip de govern vol crear la figura d’un assessor per la jardineria municipal.

Per la seva part, el regidor del PSC, Joel Bastons, ha qüestionat si el sistema de neteja del centre és efectiu. En aquest sentit, el primer edil, ha assegurat que hi ha hagut una millora substancial en la neteja de la nova zona per a vianants.

Durant la sessió plenària s’ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit per un valor de 3.500 euros per l’adquisició de nou mobiliari municipal.

A. Mor i M. Rebull