El Consell Comarcal del Pla d'Urgell amplia a 35 les empreses participants en el PROGRMA 30 Plus

El PROGRAMA 30 PLUS és una iniciativa que promou projectes d'actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més que es troben en situació d'atur

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha registrat un augment significatiu en el nombre d'empreses participants en el PROGRAMA 30 PLUS. En aquesta edició, es gestionaran un total de 35 empreses, 12 més que l'any anterior, convertint-se en l'edició amb el major nombre d'empreses i usuaris beneficiats des de l'inici del programa. Aquest creixement reafirma l'èxit i l'impacte positiu de l'oferta, tant per a empreses com per a treballadors.

El PROGRAMA 30 PLUS és una iniciativa que promou projectes d'actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més que es troben en situació d'atur. Aquest programa proporciona formació i competències específiques per a cada lloc de treball, facilitant la seva adaptació i contribuint a la dinamització econòmica de la comarca.

Carles Palau i Boté, president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, ha destacat la rellevància d'aquest èxit afirmant que "l'increment en el nombre d'empreses gestionades demostra la confiança del teixit empresarial en aquest projecte i la necessitat de continuar impulsant iniciatives que promoguin la creació d'oportunitats laborals a la comarca."

Aquesta bona acollida per part d'empreses i treballadors ha impulsat l'entitat a reforçar la seva aposta per aquest projecte, oferint un suport ampliat que respon a les necessitats del teixit empresarial local. Actualment, el Consell es troba tancant el programa de l'anualitat 2023/2024, ajudant les empreses amb la seva justificació, que finalitzarà el 30 de setembre.

A partir de l'1 d'octubre de 2024, s'iniciarà l'execució del programa per a la nova anualitat 2024/2025, amb la recerca activa d'empreses i treballadors que es puguin beneficiar d'aquest suport. Aquest creixement en la participació reforça el compromís del Consell amb el desenvolupament econòmic del Pla d'Urgell, posant l'accent en el suport empresarial i la creació de noves oportunitats laborals.

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell continuarà treballant per oferir eines que promoguin la dinamització del territori i potenciïn la competitivitat de les empreses de la comarca.
Infolleida