El Consell Comarcal del Pla d’Urgell estudia demanar a Foment la creació d’un tercer carril a l’A-2

30/07/2019

En la pròxima reunió d’alcaldes s’abordarà la problemàtica de l’A-2, una via que registra de mitjana un accident al dia i que suporta un important volum de trànsit que s’ha multiplicat en els últims deu anys. Des del Consell Comarcal proposen crear un tercer carril per millorar la fluïdesa i la seguretat.

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell està estudiant demanar a Foment la creació d’un tercer carril en els dos sentits de la marxa a l’A-2 pel seu pas per la comarca, tot i que consideren que la mesura es podria estendre de Lleida fins a Igualada. Amb aquest tercer carril, s’evitarien les cues i es milloraria la circulació, a més a més de la seguretat.

Des de l’ens comarcal denuncien que des de la creació de la via, ara fa 27 anys no s’hi han dut a terme tasques de manteniment notables.

En la pròxima reunió d’alcaldes s’intentarà arribar a un acord comú per pressionar a Foment i s’espera poder elaborar un manifest, al qual, esperen que s’hi sumin els municipis, diferents agents socials i també d’altres comarques.

Mariona Rebull i Martí