El DOCG publica els terrenys afectats per les obres de millora la Cta. Linyola-Bellcaire

20/10/2017

Els propietaris, els quals pateixen les ocupacions i expropiacions a causa d’aquestes reformes, tenen ara 15 dies per a presentar al·legacions

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquesta setmana els terrenys afectats per ocupacions i expropiacions a causa de les obres de millora de la Carretera de Linyola – Bellcaire (LP-3322). A partir d’aquesta publicació, els propietaris tenen ara 15 dies per a presentar les al·legacions pertinents.

Alex Mases, alcalde de Linyola, explica que un cop hagi expirat el termini, vindran els Tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat per a fer les actes prèvies a l’adquisició dels terrenys per part de la Generalitat. “També es convocarà personalment tots els propietaris per informar-los de tots els detalls i de la transparència del procés”, apunta Mases.

L’alcalde recorda que les obres permetran eixamplar la carretera fins als 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d’ample i dos vorals d’1,5 metres. La millora s’iniciarà a la rotonda nord de Linyola i finalitzarà a la intersecció amb la C-53 a Bellcaire d’Urgell. “també preveiem la millora del traçat de la via, suavitzant els revolts i algun canvi de rasant. També es renovarà el ferm de la carretera i es reposarà la senyalització horitzontal i vertical”, descriu Mases.

Recordem que el departament de Territori i Sostenibilitat va licitar les obres d’aquest tram de poc més de cinc quilòmetres, per un import de 5,5 milions d’euros. Es preveu que els treballs s’iniciïn abans de finalitzar l’any i compten amb un termini d’execució de dotze mesos.

Infolleida