El ple de Mollerussa aprova el compte general del 2017

27/07/2018

També ha aprovat anomenar la plaça de davant el teatre L'Amistat com a Plaça 1 d'Octubre. El PDeCAT i ERC hi han votat a favor mentre que el PSC s'ha abstingut i el PP hi ha votat en contra

L'Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el compte general del 2017 en el ple ordinari celebrat aquest dijous 26 de juliol. La proposta ha comptat amb els vots favorables del PDeCat i del grup d’ERC i amb les abstencions del PSC i el PP. Un compte general en el qual s'han aconseguit mantenir gairebé els mateixos paràmetres que l'any anterior i en el que s’ha seguit  reduint la ràtio d'endeutament per situar-la en el 83%. Per la seva part, els grups de l’oposició (PP, PSC i ERC) van manifestar el seu content per unes xifres a les quals consideren positives, però van apuntar algunes crítiques en alguns dels paràmetres.

L’altra proposició que també es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern i ERC va ser la d’anomenar la plaça de davant del teatre l’Amistat, que actualment no té designació, Plaça 1 d’Octubre. El grup socialista van decidir abstenir-se, mentre que el regidor del PP va votar-hi en contra. 

El conjunt del ple va aprovar per unanimitat la moció del grup republicà, que instava a l’equip de govern a desenvolupar el projecte Camins Escolars, que estableix itineraris segurs perquè els alumnes puguin anar sols a l’escola.

 

Ariadna Guiu