El Ple de Mollerussa aprova el protocol d'intervenció per casos d'ocupacions il·legals

01/06/2018

També ha aprovat dues mocions contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i per promoure la iniciativa "JUGAR RESPECTANT"

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el protocol d’intervenció en matèria d’ocupacions il·legals d’immobles. Aquest protocol neix amb el triple objectiu d’articular una estratègia comuna d’actuació entre les diferents àrees municipals, evitar conflictes veïnals i garantir el dret d’habitatge a les persones que n’ocupen un per necessitat.

Segons l’alcalde Marc Solsona, es tracta d’un protocol pioner a les Terres de Lleida i ha estat aprovat per tots els grups municipals com ja ho van anunciar en roda de premsa el passat dimarts.

 

El Ple també ha aprovat dues mocions. La primera l’ha presentat el PSC contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere i acorda, entre altres punts, declarar Mollerussa, ciutat lliure d’homofòbia així com també la seva adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI.

La segona moció, presentada pel govern municipal del PDeCAT, té la voluntat de promoure la iniciativa “JUGAR RESPECTANT”. Aquesta pretén que siguin els mateixos infants de Mollerussa els que decideixin quins han de ser els cartells i senyalitzacions per regular el joc en l’espai públic.

 

 

Anna Berga